torsdag den 3. november 2011

Billige rejser ..

Det kan være enormt dyrt at tage på ferie. Derfor kan du hente mange penge, hvis du kan finde en billig rejse. Og det behøver faktisk ikke være så svært. Lidt omtanke kan gøre, at din ferierejse kan blive meget billigere.

Den nemmeste måde at spare penge på, er ved at rejse, når alle andre bliver hjemme. Dvs. at undgå de store ferieperioder som sommerferien, påskeferien, julen og efterårsferien. En anden fordel er også, at der ikke er helt så mange turister på feriedestinationerne.

ferie ø

Hvis du kan rejse med kort varsel, og er du ikke så kræsen, så kan du også tage en afbudsrejse. Her kan du ofte tjene mange hundrede kroner. Riskoen er jo til gengæld også, at der er helt udsolgt. Det gælder særligt hvis du rejser i en af de typiske ferieperioder. Samtidig ved du jo heller ikke, hvad du kommer til at bo i. Du kan havne på et luksushotel, men du kan også risikere at komme til at bo på et meget simpelt hotel.

Det kan være billigere selv at sammensætte rejsen. Men egentlig er pakkerejser, hvor fly og hotel er samlet, ofte er ligeså billige. Årsagen er at rejseselskaberne ofte kan få nogle gode rabatter, som du ikke selv kan få.

Så hvis du vil have en billig ferie, skal du være fleksibel, kunne rejse inden for få dage og ikke være alt for kræsen og husk at man for det meste kun skal sove på hotellet.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar