onsdag den 2. november 2011

Velvære = Feng Shui !

En god feng shui indretning er afgørende for at øge trivsel og lykke i ethvert hjem.

Dette gamle kinesiske begreb kan hjælpe os med at designe og dekorere hver del af vores rum, herunder stue, soveværelse, køkken og badeværelse. I denne artikel, tilbyder vi nogle nemme tips til forbedring af indendørs rum.

 feng shui

Soveværelse feng shui indretning: soveværelset er det sted, hvor de fleste af os tilbringer mere end otte timer om dagen, hvilket er lang tid, så man bør overveje at forbedre dette rum. Specialister mener at ved hjælp af beroligende og afslappende nuancer i dette rum, såsom varme og lys pasteller, vil man få det meget bedre. Der rådes også til at have møbler med afrundede hjørner, som vil bidrage til at glatte det hele ud. Måske ønsker du at bruge et rødt objekt i soveværelset for at fremme kærlighed mellem dig og din partner.

Stue feng shui indretning: Stuen er det sted, hvor hele familien samles sammen til at snakke eller ha' det sjovt. Dette rum skal have de frieste mulige Qi energier. Tilføj lys til alle mørke hjørner (lamper, spejle) og frigør plads ved at fjerne alle unødvendige møbler. Til samme formål, kan du prøve at arrangere siddepladser i en halvcirkel eller ottekant, og flytte de stole, der kan blokere for vinduerne. Sørg for, at stole og sofaer gør det muligt for dem, der sidder på dem at se stue døren.

Køkken feng shui indretning: Køkkenet er et andet populært sted at være. Her kan du også bruge lyse farver, men køligere end i soveværelset, såsom lyseblå og lysegrøn. Brug af redskaber og apparater fremstillet af rustfrit stål kan også tilføje til den retmæssige strøm af energi. Hvis du har et overpyntet element i køkkenet (træ, metal), kan du prøve at føje andre elementer til balance i rummet. Hvis du har for meget træ, kan du tilføje metal tilbehør. Hvis du har for meget metal, kan du tilføje en plante, som vil udgøre træ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar